Tietoja minusta

Kuka olen?


Terve!

Olen Joonas Jokiperä, yritteliäs 18-vuotias opiskelija sekä valokuvaaja Suomussalmelta. Taltioin hetkiä minua ympäröivästä maailmasta sekä muiden, että itseni iloksi.

Valokuvausta olen harrastanut useamman vuoden ajan. Jo ensi kertaa poimiessani kameran käteen iski sisälläni vahva halu itseilmaisuun kuvien kautta. Valokuvien avulla saankin tyydytettyä palavaa taiteellista vimmaani ja saan tallennettua pysyvämmin minulle tärkeitä asioita, valitettavan häilyvien muistojen sijaan.

Arvostan monia asioita, kuten reippautta ja rehellisyyttä. Varsinkin kotimainen luonto on lähellä sydäntäni. Pyrinkin kuvissani korostamaan ja taltioimaan sen hienoutta ja ainutlaatuisuutta. Ajattelenkin, että arvomaailmani heijastuu vahvasti töissäni.

Kuinka toimin?


Työskentelen aina antaumuksella, oma-aloitteellisesti ja asiakkaan toiveet huomioon ottaen. Pyrin aina kehittymään paremmaksi uusien haasteiden kautta, viilaten ja hioen projektejani. Tekemällä oppii, tämä on kulmakiviäni!

Ahkeran eränkäynnin myötä olen erikoistunut luontokuvaukseen, mutta minulta löytyy silmää myös muunlaiseen valokuvaukseen aina tarpeen vaatiessa. Ehkä myös sinua varten?

Kaipaatko lisätietoja? Ota siis yhteyttä!